Starterswoning hoek #232

€ 257.500 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Hoe leuk is deze hoekwoning! Een ideale starterswoning met een woonoppervlakte van circa 70 m2 en een tuin op het zuidoosten. Dit is een compacte woning met alles erop en eraan, waar je al je woondromen kunt waarmaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die parkeerplaats op eigen terrein. Wat een luxe! Is dit de plek waar jij jouw toekomst gaat vormgeven?

Binnenkort in verkoop

Starterswoning hoek #232

€ 257.500
ca. 77 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 120 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!