Starterswoning tussen #234

€ 245.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning voor jezelf waar je jouw woondromen kunt verwezenlijken? Dan is dit bouwnummer echt iets voor jou. Met circa 70 m2 aan woonplezier, een fijne achtertuin, en standaard sanitair en tegelwerk, is dit zonder twijfel jouw favoriet. Hier kun je een thuis creëren dat helemaal aan jouw wensen voldoet en het naar eigen smaak inrichten.


Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Binnenkort in verkoop

Starterswoning tussen #234

€ 245.000
ca. 77 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 65 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Er zijn geen verdere aanvullende voorwaarden van toepassing.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod