Hoekwoning #131

€ 345.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Buitenspelen, tuinieren, barbecueën, van de zon genieten… Kortom, houd jij van het buitenleven? Dan is bouwnummer 131 dé woning voor jou! Niet alleen de mooie ligging en fijne tuin maken deze hoekwoning uniek. Ook de praktische indeling, 3 slaapkamers en tuin op het zuidoosten maken dat het hier heerlijk vertoeven is. Dit is de perfecte plek om je woondromen te verwezenlijken, waar elke dag voelt als een klein vakantieavontuur in je eigen achtertuin. Is dit de thuisbasis waar je naar op zoek bent?

Binnenkort in verkoop

Hoekwoning #131

€ 345.000
ca. 109 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 94 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod