Hoekwoning #231

€ 340.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Zijn jullie op zoek naar een fijne gezinswoning in een groene omgeving, met voorzieningen zoals winkels, basisscholen en een voetbalvereniging op fietsafstand? Kijk dan eens naar deze hoekwoning. De woning ligt aan een rustige straat, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en jullie woondromen werkelijkheid kunnen worden. Zie jij jezelf hier al wonen en een prachtig thuis creëren voor jou en je gezin?


Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Binnenkort in verkoop

Hoekwoning #231

€ 340.000
ca. 109 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 94 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Er zijn geen verdere aanvullende voorwaarden van toepassing.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod