Hier krijgt jouw leven alle ruimte!

In ’t Luweland heb je alle ruimte om volop je woongeluk waar te maken. Hoe dan? Vraag je je vast af. In deze nieuwbouwwijk ben je gelukkig met de kleine dingen. Je bent een groot liefhebber van ruimte, rust en natuur. En dat is precies wat je hier ervaart. Een plek waar jij en je gezin zich thuis voelen. Waar je kids veilig en ongedwongen buiten kunnen spelen. En waar jij op zondagochtend je hardloopschoenen aantrekt om een rondje door het bos te rennen. Ook heb je de ruimte in en rond jouw huis voor om je woondromen waar te maken.

Weids uitzicht, groots wonen

Altijd een gevoel van vrijheid. Hier ervaar je het! Van alle kanten wordt de wijk omringd door groen en water. Uitgestrekte bossen, meren en rietvelden sieren de omgeving. Het Swifterbos nodigt uit om te wandelen met de hond. Maar ook de nabijgelegen natuurgebieden zijn prachtig: in de noordoostelijke richting vind je de Weerribben en in de zuidwestelijke richting de Oostvaardersplassen.

Gastvrijheid en betrokkenheid

Iedereen is welkom en de buurt staat bekend om haar gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. In ’t Luweland is er alle ruimte om een praatje te maken met de buren, of de buurvrouw even te helpen met haar boodschappen. De bewoners zijn betrokken en dat zorgt voor een hechte gemeenschap. De buurtbarbecues worden altijd met veel plezier georganiseerd en zijn geheel vrijblijvend. 

nieuwbouw 't Luweland

De voorzieningen dichtbij

Alle basisvoorzieningen zijn in het dorp aanwezig. Een dagje shoppen, naar de bioscoop of lekker uit eten gaan doe je gewoon in Dronten (10 minuten) of Lelystad (15 minuten). Of ga gezellig naar de Hanzestad Kampen. Een historische stad met veel leuke boetiekjes en restaurants, maar ook kunst, cultuur én mooie architectuur.

Natuurinclusief en duurzaam

Volop gras, bomen en bloemen voor de deur. Niet alleen in de omgeving, maar ook in de wijk zelf. ’t Luweland ademt groen. Het idyllische uitzicht, het (zon)licht in de woningen en het gezonde binnenklimaat zijn dan ook belangrijke pijlers in het ontwerp van ‘t Luweland. Er is veel aandacht voor duurzaamheid: alle woningen zijn gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen voor duurzame energieopwekking. Door onder meer deze maatregelen zijn de woningen in ‘t Luweland energiezuinige woningen. 

nieuwbouw 't Luweland
  Hoe is 't Luweland bereikbaar?
  Wanneer start de verkoop?