‘t Luweland, lekker bereikbaar

In 't Luweland woon je in een oase van groen, die ook nog eens goed bereikbaar is. Hier heb je goede verbindingen met provinciale wegen, rijd je zo de snelweg op en beweeg je je eenvoudig en snel van A naar B met het openbaar vervoer in de buurt.

Met een paar minuten op de A6

Een nieuwbouwwijk aan de rand van een dorp heeft zo z’n voordelen. ’t Luweland ligt precies tussen de Hanzestad Kampen en Lelystad in. Via de provinciale weg N710 zit je zo op de provinciale weg N307 richting het centrum van Lelystad, het plaatsje Dronten of Kampen. Ook is de N307 de ‘oprit’ naar de A6, die je richting Almere of naar Emmeloord brengt. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk op parkeerplaatsen of op het eigen erf.

Met het openbaar vervoer

Heb je geen auto of reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem in ‘t Luweland. Swifterbant heeft namelijk een goede infrastructuur en is daardoor ideaal bereikbaar. Vanuit Swifterbant rijdt bus 145 en 146 rechtstreeks naar het NS-station in Dronten. En vanaf Dronten Centraal stap je zo op de trein naar steden als Lelystad, Almere of Zwolle.

Met de fiets

Dat is zo heerlijk aan ‘t Luweland; hier pak jij gewoon de fiets! Met de fiets sta je binnen 5 minuten in het hart van Swifterbant. Naar de supermarkt voor een snelle boodschap of een ijsje halen met de kids heb je in een mum van tijd gedaan. Maar je bent ook zo in Dronten. Even winkelen, een hapje of een borrel? Het is allemaal binnen handbereik. Goed nieuws voor de sportfanaten van de familie! Ook het sportpark ligt op ongeveer 10 minuten fietsen.