Woningen met voorwaarden

28 mei '24

In 't Luweland hebben de woningen met een aankoopprijs tot €435.000,- aanvullende voorwaarden zodat deze woningen bij de juiste doelgroep terechtkomen. Ben jij hierin geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

In 't Luweland bieden wij een aantal woningen met een aankoopprijs tot €435.000,- aan met extra voorwaarden. 

 

We bieden deze woningen aan voor mensen die een woning willen kopen om daar zelf te gaan wonen. Om de woningen enkel voor deze doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom voor deze woningen een zelfbewoningsplicht opgenomenvoor de periode van 5 jaar, commerciële verhuur is niet toegestaan. Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning in deze eerste 5 jaar.

 

Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding opgenomen. Dat betekent dat indien de gekochte woning binnen 5 jaar weer wordt verkocht een boete verschuldigd is, waarbij de overwaarde van de woning bepalend is voor de hoogte van de boete. 

Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Wonen in 't Luweland?

Bekijk het woningaanbod en laat je NAW-gegevens achter bij de woning van jouw voorkeur. Dan ontvang je de belangrijkste berichten in je mail en krijg je ook maandelijks een update met de nieuwsbrief van de ontwikkelingen omtrent 't Luweland in Swifterbant.

Woningaanbod bekijken
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod!