Hoekwoning #227

€ 340.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Een hoekwoning, daar heb je altijd al van gedroomd. Dit bouwnummer heeft met 109 m2 aan woonoppervlakte voldoende ruimte voor iedereen, 3 slaapkamers, standaard sanitair en tegelwerk en een heerlijke tuin met berging. Hier kun je jouw woondromen tot leven brengen en een thuis creëren dat aan al je verwachtingen voldoet. Wordt dit jouw nieuwe thuis? Wordt dit jouw nieuwe thuis? 

Binnenkort in verkoop

Hoekwoning #227

€ 340.000
ca. 109 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 70 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod