Levensloopwoning #212

€ 340.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning waar je fijn kunt blijven wonen, ook wanneer traplopen lastiger wordt? Dan is deze levensloopwoning de perfecte match. Met circa 106 m2 aan woonoppervlakte, standaard sanitair met tegelwerk en de slaapkamer op de begane grond, hoef je hier echt niet meer weg!


Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Binnenkort in verkoop

Levensloopwoning #212

€ 340.000
ca. 106 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 50 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Er zijn geen verdere aanvullende voorwaarden van toepassing.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod