Levensloopwoning #208

€ 342.500 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Nú de perfecte plek vinden voor later, omdat je in de toekomst niet meer wilt verhuizen? Deze woning biedt het beste van beide werelden: het comfort van gelijkvloers wonen en een fijn tuin die uitnodigt voor gezellige avonden buiten met familie of vrienden. Dit bouwnummer heeft het allemaal!

Binnenkort in verkoop

Levensloopwoning #208

€ 342.500
ca. 106 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 67 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod