Bouwnummers In de Luwte fase 1a en 1b staan nu online

6 juni '24

We hebben goed nieuws! De voorbereidingen voor de start verkoop van de eerste fases van In de Luwte in Swifterbant zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Lees nu alles over jouw favoriete bouwnummer en voeg deze toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid op de start verkoop.

Bekijk snel alle bouwnummers

Gevarieerd woningaanbod

In de Luwte fase 1a en 1b in Swifterbant bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van 35 bouwnummers. Deze woningen liggen in een groene omgeving. De woningen hebben een prachtige architectuur. Waar ga jij voor een starterswoning, een hoekwoning, een tussenwoning, een twee-onder-één-kap woning of een vrijstaande woning? 

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Voorlopige prijzen

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

De definitieve prijzen voor In de Luwte fase 1a en 1b zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. Ga naar het woningaanbod om te zien welke woning bij jouw wensen aansluit. Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van In de Luwte fase 1a en 1b in Swifterbant. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Mijn Eigen Huis
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk alle bouwnummers