Daaróm, wonen in het Luweland

15 december '23

Wonen in een nieuwbouwhuis brengt veel voordelen met zich mee. Zo woon je in een duurzame woning, waarmee je bespaart op je energiekosten, en heb je de komende jaren weinig onderhoudskosten. Want alles is nieuw! Nieuwbouw is dus een slimme keuze. Nóg slimmer, is kiezen voor nieuwbouw in ‘t Luweland. Waarom? We zetten de grootste voordelen van deze nieuwe woonwijk in Swifterbant graag voor je op een rij!

In de natuur

Of je nu graag door het weidse polderlandschap fietst, wandelt langs het Ketelmeer en de hond uitlaat in het Swifterbos, naast de voordeur heb je eindeloze mogelijkheden om lekker de natuur in te gaan. De omgeving van Swifterbant is prachtig, met veel water, groen en bos om je heen. Na een dag werken kom je thuis in ‘t Luweland en kom je meteen tot rust. Puur genieten! 

image alt

Veilig opgroeien

De sfeer van Swifterbant is dorps, gemoedelijk en vertrouwd. Niet voor niets is het een plek waar ouders hun kinderen graag laten opgroeien. Kinderen spelen hier in de frisse buitenlucht, in de straten en op natuurlijke speelplaatsen in de wijk. En mensen maken even een praatje met elkaar op straat. Of organiseren in de zomer een gezellige barbecue. Ook niet onbelangrijk voor gezinnen met (jonge) kinderen; in de directe omgeving is voldoende aanbod aan scholen en kinderopvang. Hoe fijn is het om samen naar school te kunnen fietsen?

Comfortabel wonen

Niet alleen buiten ervaar je veel groen en ruimte, maar ook in de woning zelf. Deze is helemaal klaar voor de toekomst en dat betekent dat jij comfortabel en zorgeloos kan wonen. Zo zijn alle woningen gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen voor duurzame energieopwekking. Dat betekent dat het ’s winters lekker warm en ’s zomers lekker koel is in huis. En je energierekening blijft laag.

Voorzieningen dichtbij

Lopend even wat boodschappen halen? In Swifterbant is alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van de bakker tot de drogisterij. Ook sportclubs, basisscholen en de kinderopvang zijn in de buurt. En voor nog meer winkels en speciaalzaken ben je in 10 minuten met de auto in Dronten of in 15 minuten in Lelystand, hoe fijn is dat!

image alt

Goed bereikbaar

Hoewel je Swifterbant eigenlijk niet uit hoeft, omdat de belangrijkste voorzieningen in de buurt zijn, is het toch fijn dat ’t Luweland goed bereikbaar is. Er zijn goede verbindingen met provinciale wegen en de A6, dus je rijdt gemakkelijk even naar bijvoorbeeld Lelystad, Kampen, Almere of Dronten. Ook beweeg je je eenvoudig en snel van A naar B met de bus of stap je in Dronten op de trein. 

Wonen in 't Luweland?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom 't Luweland. Je krijgt als eerste een bericht wanneer de woningtypes online staan.

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning 't Luweland