Fijn Wonen-woningen In de Luwte fase 1a

10 mei '24

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van In de Luwte fase 1a: de eerste woningen die te koop gaan in ’t Luweland in Swifterbant. Deze fase bestaat volledig uit Fijn Wonen-woningen, waarbij de huizen vooraf in de woningfabriek worden geproduceerd. En dat zorgt voor veel voordelen voor jou als koper!

Wat houdt het Fijn Wonen-product in?

Er is nog steeds veel vraag naar betaalbare woningen in Nederland. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, is er een nieuwe manier van bouwen nodig zodat het woningtekort kan worden opgelost. In ’t Luweland werken we samen met Van Wijnen, producent van de Fijn Wonen-woningen. In een speciale woningfabriek in Heerenveen realiseren ze op een snelle, goedkopere én duurzame manier nieuwbouwwoningen. De onderdelen van de nieuwbouwwoningen worden in de woningfabriek gemaakt, waardoor ze op de bouwplaats in een razend tempo in elkaar gezet en afgemaakt kunnen worden. Sterker nog: het casco van de woning staat al binnen één dag! Ben jij benieuwd hoe het bouwproces er in de woningfabriek uitziet? Bekijk dan onderstaande video:

Voordelen van de woningen

De Fijn Wonen-woningen brengen verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rij:

Snelle bouwtijd

Door het slimme productieproces in de woningfabriek, worden de verschillende bouwelementen vooraf gemaakt. Het grote werk wordt dus in de woningfabriek gedaan waardoor de elementen op de bouwplaats alleen nog in elkaar gezet en afgemaakt hoeven te worden. Dit zorgt ervoor dat de bouwtijd óp de bouwplaats, een stuk korter is en je binnen enkele weken na plaatsing al kunt verhuizen.

Hoog afwerkingsniveau

Alle woningen In de Luwte fase 1a worden met een hoge basisafwerking opgeleverd. Dit betekent dat je huis over een complete badkamer, toilet, vloerverwarming en technische installaties beschikt. De keuken kun je na oplevering geheel naar eigen smaak en keuze laten installeren. Daarnaast zijn de vloeren direct geschikt om afgemaakt te worden met een vloerafwerking naar keuze.

Duurzame woning

De woning beschikt over de laatste duurzame technieken en over energielabel A++++. Dat brengt veel voordelen met zich mee, op zowel comfort als financieel vlak. De woningen worden standaard opgeleverd met een aantal zonnepanelen en indien mogelijk kunnen mensen ook extra zonnepanelen laten plaatsen. Met een zeer goede isolatie, triple glas én vloerverwarming was wonen nog nooit zo fijn. Ook tijdens het bouwproces van de woning in de woningfabriek, worden duurzame keuzes gemaakt. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van duurzaam beton en wordt het afval per woning beperkt tot één kliko (in plaats van drie containers).

Overzichtelijke keuzes

De woningen zijn in de basis al heel compleet. Toch kan het zijn dat je als koper net even andere wensen hebt dan je buurman. Per woning zijn er een aantal keuzeopties beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de stijl van je badkamer, een uitbouw, een zolderkamer of extra slaapkamer. We werken hierbij met een vaste optielijst, waardoor je als koper overzichtelijk keuzes kunt maken. Het is bij dit woningproduct helaas niet mogelijk om af te wijken van deze opties, omdat de woningen volgens een vaste opzet worden gemaakt in de woningfabriek.

image alt

Welke woningen worden er gemaakt?

In de Luwte fase 1a kun je kiezen uit diverse Fijn Wonen-woningen. Zo zit er voor ieder wat wils bij! In deze fase komen namelijk verschillende starterswoningen (hoek- en tussen), ruime eengezinswoningen (hoek- en tussen) en levensloopwoningen beschikbaar. De prijzen starten vanaf € 240.000 en de woningen variëren qua oppervlakte van 77 m2 tot 109 m2. Wil je meer weten over de verschillende woningtypes? Bekijk dan het woningaanbod.

Bekijk woningen
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het woningaanbod