Het sanitair In de Luwte fase 1a en 1b

31 mei '24

De woningen in In de Luwte fase 1a en 1b worden in de basis van mooi afgewerkt sanitair voorzien. Dit kun je desgewenst uiteraard nog zelf naar wens aanpassen. We vertellen je graag meer over het sanitair in In de Luwte fase 1a en 1b.

image alt

Jouw badkamer in In de Luwte

Voor het sanitair in de woningen van In de Luwte fase 1a is standaard gekozen voor 'Comfort'. Dit betekent dat de badkamer wordt voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Wil jij graag de badkamer verder aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat is mogelijk, maar dit is afhankelijk van het pakket dat je bij FijnWonen kiest! Kijk voor de 'Comfort', 'Luxe' en 'Excellent' pakketen in de sanitairbrochure van je favoriete woningtype.

Ook de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet, maar er is ook de mogelijkheid voor een ligbad. Wil jij de badkamer graag aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop van deze woningtypes contact op met jouw kopersbegeleider om alle mogelijkheden door te nemen. 

Bekijk het aanbod!

Ontdek de sanitairbrochures

Ben jij benieuwd naar welk sanitair er precies in jouw favoriete woningtype komt? Neem dan een kijkje bij het woningtype en bekijk de sanitair-brochure onder het kopje 'Downloads' of bekijk de brochure via onderstaande knop.

Sanitairbrochure starterswoning

Sanitairbrochure starterswoning
Bekijk brochure

Sanitairbrochure hoek- en tussenwoning

Sanitairbrochure hoek- en tussenwoning
Bekijk brochure

Sanitairbrochure levensloopwoningen

Sanitairbrochure levensloopwoningen
Bekijk brochure

Sanitairbrochure 2-onder-1-kapwoningen

Sanitairbrochure twee-onder-een-kapwoningen
Bekijk de brochure

Sanitairbrochure vrijstaande woningen

Sanitairbrochure vrijstaande woningen
Bekijk de brochure
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod!