Hoe werken prijsindicaties?

23 april '24

Heb jij de indicatieprijzen voor de woningen in 't Luweland al gezien? Momenteel wordt er gewerkt aan onder andere de definitieve prijzen voor In de Luwte fase 1a en 1b. Tot deze bekend zijn, staan er indicatieprijzen online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningtypes gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Circa prijzen per woningtype

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de vanaf prijzen worden per woningtype. Wij hebben deze alvast online gezet, zodat jij tijdens het oriënteren kan zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de verdere uitwerking van 't Luweland en de definitieve prijzen per woningtype en bouwnummer. 

Bekijk de prijzen

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Iets vragen? We helpen je graag! Neem contact met ons op
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk alle woningtypes