In 't Luweland krijgt jouw leven alle ruimte

22 juni '23

Heb jij altijd al in alle vrijheid willen wonen? Dan is dit je kans. Wonen in ’t Luweland betekent wonen met ruimte om je heen, op een plek waar woondromen werkelijkheid worden. Fantaseer jij al tijden over een klusschuur aan huis, een eigen moestuin of een mancave? In ’t Luweland kan het allemaal! En dat omgeven door het weidse polderlandschap en met het Swifterbos naast de voordeur. Er staat iets moois te gebeuren op deze plek en jij kunt daar binnenkort deel van uitmaken.

image alt

Een plek voor iedereen

Op een groene plek, midden in de polder ontstaat ’t Luweland. Met maar liefst 750 woningen, verdeeld over meerdere fases, is er voor iedereen een passende plek te vinden. In ’t Luweland komt een variatie aan appartementen, rij- en hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verschillende soorten woningen zorgen voor een leuke mix van buren. Het is een plek om je thuis te voelen, waar buren elkaar groeten en waar je de ruimte hebt om je woondromen waar te maken.

image alt

Groene uitstraling

Vanuit ’t Luweland stap jij zo de groene natuur in. Het Swifterbos ligt naast de deur, maar ook in de wijk kom jij straks tot rust. Je kinderen kun je met een gerust hart in de wijk laten spelen en er zijn genoeg ontmoetingsplekken om nieuwe buren te leren kennen. En, ook fijn: alle belangrijke voorzieningen zoals supermarkten, basisscholen én sportverenigingen zijn op fietsafstand. Wil je er even uit? In 10 minuten sta je in Dronten of in 15 minuten in het centrum van Lelystad!

Wanneer start de verkoop?

De 750 woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Het is nog even geduld hebben, maar op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verkoop van de eerste fase in ’t Luweland. De woningen zijn geschikt voor verschillende leeftijden én portemonnees. Naar verwachting start de verkoop van de 1e fase in het 4e kwartaal van 2023.

Interesse? Meld je aan!

Zie je jezelf al zitten, in deze gloednieuwe wijk midden in de natuur? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning 't Luweland