Inloopavond over de ontwikkelingen rondom 't Luweland

9 april '24

Graag nodigen wij je uit op donderdagavond 18 april van 19.30 uur tot 21.00 uur in het nieuwe Multi Functioneel Centrum, voor een inloopavond over de ontwikkelingen rondom Swifterbant-Zuid en het nieuwbouwproject ’t Luweland. Meer weten? Lees snel verder!

Loop binnen in het MFC

Tijdens deze avond informeren wij je over de plannen en kan je vragen stellen over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden in het kader van de nieuw te bouwen woonwijk ‘t Luweland in Swifterbant-Zuid. Ook de gemeente is aanwezig. Zij kunnen je vragen beantwoorden over de herinrichting van de wegen rondom de nieuwe wijk.

 

In nieuwbouwproject ‘t Luweland worden de komende jaren circa 700 woningen gerealiseerd in verschillende fases. Van rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen tot vrijstaande woningen en appartementen. Een unieke uitbreiding van het dorp Swifterbant, maar vooral een mooi en natuur inclusief plan.

 

Geïnteresseerden, betrokkenen en omwonenden zijn welkom om bijgepraat te worden over hoe deze gebiedsontwikkeling verloopt. Ook kan je deze avond een indruk krijgen van het type woningen die er gaan komen.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Je kan op 18 april vrij inlopen tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Het nieuwe MFC is gelegen aan De Schutsluis 13 in Swifterbant.

Iets vragen? We helpen je graag! Neem contact met ons op
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk alle woningtypes