Kom ook naar: Lekker Luweland

16 mei '24

In Swifterbant komt de gloednieuwe wijk ʻt Luweland waar je alle vrijheid en ruimte hebt om jouw woondromen uit te laten komen. Kom 15 juni naar deze speciale dag (gratis entree) en ervaar zelf, op de plek waar het allemaal gaat gebeuren, hoe het is om te wonen en leven in ʻt Luweland.

15 juni 2024

Lekker genieten met elkaar

In de regio Swifterbant is gezelligheid nooit ver weg. Tijdens deze speciale dag is er dan ook muziek en entertainment voor het hele gezin. Bekijk de verschillende woningtypes, zie waar ze worden gebouwd en stel al jouw woonvragen. Ervaar zelf alle rust en ruimte van het weidse polderlandschap en ontdek al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Dat is nog eens een lekker (voor)uitzicht!

image alt

Wat is er zo al te doen?

Beleef een lekker dagje uit en geniet van 't Luweland. Zo is er onder andere een zweefmolen aanwezig en maak jij met onze winactie kans op 4 kaarten voor Walibi Holland

  • Ervaar de tuin van je toekomstige woning en kom proef zitten in een ingerichte 'tuin'
  • Beleef de sfeer van 't Luweland onder het genot van een heerlijke kop koffie
  • Proef de heerlijke producten die 't Luweland en omgeving je allemaal te bieden heeft
  • En de kids? Neem deze vooral mee! Ook zij kunnen spelend ervaren hoe lekker 't Luweland is en zich laten sminken

Wil jij op de hoogte blijven over 't Luweland?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond 't Luweland of zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in als belangstellende. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit nieuwbouwproject.

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod!