Kom ook naar: Lekker Luweland

14 juni '24

In Swifterbant komt de gloednieuwe wijk ʻt Luweland waar je alle vrijheid en ruimte hebt om jouw woondromen uit te laten komen. Kom 15 juni van 11:00 uur tot 15:00 uur naar deze speciale dag (gratis entree) op de nieuwbouwlocatie aan de Biddingweg en ervaar zelf, op de plek waar het allemaal gaat gebeuren, hoe het is om te wonen en leven in ʻt Luweland.

15 juni 2024

Lekker genieten met elkaar

In de regio Swifterbant is gezelligheid nooit ver weg. Tijdens deze speciale dag van 11:00 uur tot 15:00 uur is er dan ook muziek en entertainment voor het hele gezin. Bekijk de verschillende woningtypes, zie waar ze worden gebouwd en stel al jouw woonvragen. Ervaar zelf alle rust en ruimte van het weidse polderlandschap en ontdek al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Dat is nog eens een lekker (voor)uitzicht!

image alt

Wat is er zo al te doen?

Beleef een lekker dagje uit en geniet van 't Luweland. Zo is er onder andere een zweefmolen aanwezig en maak jij met onze winactie kans op 4 kaarten voor Walibi Holland

  • Ervaar de tuin van je toekomstige woning en kom proef zitten in een ingerichte 'tuin'
  • Geniet van de livemuziek door onder andere de muziekvereniging of ontdek de verschillende sportverenigingen
  • Beleef de sfeer van 't Luweland onder het genot van een heerlijke kop verse koffie en lekkere foodstands 
  • Proef de heerlijke producten die 't Luweland en omgeving je allemaal te bieden heeft
  • En de kids? Neem deze vooral mee! Ook zij kunnen spelend ervaren hoe lekker 't Luweland is en zich laten sminken of in de zweefmolen

Ook de Rabobank is aanwezig

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning is de financiering een belangrijk onderdeel in de voorbereiding. Hoe hoog kan jouw hypotheek maximaal zijn? Wat zijn de bijbehorende maandlasten? Kan je én wil je deze dragen? Ook ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dit kan namelijk in je voordeel werken bij de toewijzing. 

 

Op zaterdag 15 juni is de Rabobank ook aanwezig op het evenement bij 't Luweland om jou verder te helpen en al je financieringsvragen te beantwoorden. Tijdens deze dag kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent voor een gesprek.

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Aanmelden

Wil jij op de hoogte blijven over 't Luweland?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond 't Luweland of zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in als belangstellende. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit nieuwbouwproject.

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod!