Prijzen In de Luwte fase 1a en 1b definitief

7 juni '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in In de Luwte fase 1a of 1b, dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we de bouwnummers met indicatieve prijzen, maar nu zijn de prijzen definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van In de Luwte fase 1a en 1b zijn inclusief sanitair. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken steeds meer compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van In de Luwte fase 1a en 1b. Binnenkort delen wij hier meer informatie over. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan ongeveer een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk alle bouwnummers