Woondromen komen uit

20 november '23

In ’t Luweland genieten we van de rust en ruimte om ons heen. Hier heb je alle vrijheid om je woondromen waar te maken. Of je nu al jaren droomt van vers geplukte groenten uit eigen moestuin, wilt ontspannen in een zelfgebouwde mancave óf nieuwe recepten wilt uitproberen in een ruime keuken: in ’t Luweland wordt het werkelijkheid.

image alt

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ons woongeluk maken we zelf. Jij bent een liefhebber van ruimte, rust en natuur. En dat is precies wat je hier ervaart. Met een groene oase naast de deur bestaande uit weidse landschappen en bossen, is dit een prachtige omgeving om in te wonen. De plek biedt je de optie om te wandelen en te ontspannen in de natuur, gewoon even helemaal tot rust komen naast de deur.

Maar ook je eigen stukje buiten kan naar smaak worden ingericht. Wat dacht je van een knusse hoek met loungeset, waar je na een drukke dag eindelijk je boek kan uitlezen, een speelhoek voor de kinderen mét genoeg ruimte voor een trampoline of heb jij groene vingers en leg je een moestuin aan? Met een veranda in de tuin kun jij op warme dagen in de schaduw zitten en op natte dagen zit je droog. Misschien droom jij wel grootser en heb je straks éindelijk een verfrissend zwembad in de tuin! De mogelijkheden zijn eindeloos, wat kies jij?

Dit is jouw nieuwe thuis

Met zo’n 750 woningen gevarieerd van appartementen en hoek- en rijwoningen tot aan 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen is er voor iedereen een droomhuis te vinden. Wat staat er bovenaan jouw wensenlijst voor je nieuwe huis? Genoeg ruimte zodat je vanuit je nieuwe thuiskantoor wat vaker in rust kan werken? Of wordt het nu tijd voor dat kookeiland waar je altijd al van hebt gedroomd?

Er is geen fijner gevoel dan samen met je familie of vrienden plaatsnemen rondom het kookeiland, onder het genot van een wijntje terwijl je een smakelijke avondmaaltijd bereidt. Laat je fantasie de vrije loop: richt een kamer in als bioscoopzaal, bouw die enorme boekenkast of zoek ontspanning in de gameroom. Hier krijg je alle ruimte voor jouw favoriete hobby.

Het is tijd om te genieten

Ben jij klaar voor een nieuw begin en is het tijd om dromen na te jagen? Meld je dan nu onderaan deze pagina aan voor de digitale nieuwsbrief van ‘t Luweland en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning 't Luweland