Zo voelt wonen in ’t Luweland: bekijk de video

25 september '23

Zorgeloos wonen in een duurzame nieuwbouwwoning waar je alle ruimte hebt voor jouw dromen. Klinkt goed! Weten hoe dit er uitziet? Reporter Bert neemt je in deze video mee door 't Luweland, een plek waar haast, haast niet voor komt. Kijk je mee?

Woongeluk buiten én binnen

Ben jij een groot liefhebber van ruimte, rust en natuur? Dat is precies wat je in 't Luweland ervaart. Een plek waar jij en je gezin zich thuis voelen. Waar je kids veilig en ongedwongen buiten kunnen spelen. En met een bos naast de voordeur kun je op elk moment van de dag een heerlijke wandeling maken. Hier krijgt jouw leven alle ruimte.

Weidse uitzichten, veel lichtinval in de woningen, een gezond binnenklimaat en veel aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn alle woningen gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen voor duurzame energieopwekking.

En wat jouw woonbeleving compleet maakt is dat je alle ruimte hebt voor jouw woondromen. Bijvoorbeeld een luxe keuken, een moestuin of een trampoline voor de kinderen. Ja, in ‘t Luweland heb je alle ruimte om je woongeluk op alle fronten waar te maken.

Woon jij straks in ’t Luweland?

Als je gaat wonen in 't Luweland is gezelligheid, natuur en sport nooit ver weg. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in als belangstellende. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning 't Luweland