Tussenwoning #229

€ 330.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Stel je voor dat je elke dag thuiskomt in een charmante woning die niet alleen de knusheid combineert met het moderne comfort van vandaag, maar ook de perfecte plek biedt om al je woondromen te verwezenlijken. Met een woonoppervlak van 109 m2 is er ruimte genoeg voor iedereen. En met een tuin op het noordwesten, 3 slaapkamers en standaard sanitair en tegelwerk biedt deze tussenwoning alles wat je zoekt om een echt thuis te creëren.


Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Binnenkort in verkoop

Tussenwoning #229

€ 330.000
ca. 109 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 66 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Er zijn geen verdere aanvullende voorwaarden van toepassing.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod