5 redenen om naar ’t Luweland te verhuizen

9 november '23

In Swifterbant ontstaat de nieuwe woonwijk ’t Luweland. Op deze plek woon je zorgeloos in een nieuwbouwwoning met alle ruimte om je heen. Hier woon je in een groene buurt, te midden van het polderlandschap van Flevoland en omringd door oer-Hollandse natuur. Maar je woont óók dicht bij steden als Dronten en Lelystad. Kortom, er zijn genoeg redenen om naar ’t Luweland te verhuizen.

image alt

1. Hier krijgt jouw leven alle ruimte

Droom jij ervan om in vrijheid te wonen? Dat jij je huis en de ruimte eromheen kunt indelen zoals jij wilt? In ’t Luweland wordt het werkelijkheid. Het is eindelijk tijd voor een eigen moestuin, een hobby- of gamekamer óf een klusschuur aan huis. Geniet van de kleine dingen, want dat maakt het leven juist zo mooi. Wandel met de hond, lees een boek in de achtertuin of maak een praatje met de buren. ’t Luweland maakt je gelukkig!

2. Groene en veilige omgeving

Hier krijgen jouw kinderen de kans om in een veilige en natuurrijke omgeving op te groeien. Hier laat je ze met een gerust hart buitenspelen en is er de ruimte om (op) te groeien. Met het weidse polderlandschap en het Swifterbos naast de deur, is er meer dan genoeg groen aanwezig om jezelf terug te trekken en volledig te ontspannen. De setting is landelijk met in het zicht enkele molens en boerderijen. Het buitenleven staat centraal en daar kun jij samen met je gezin van genieten.

image alt

3. Veel activiteiten in de buurt

Een dagje eropuit? Geen probleem! Vanuit ’t Luweland kun je veel verschillende activiteiten ondernemen. Klaar voor spanning en avontuur? In slechts 20 minuten rijden vind je het pretpark Walibi Holland, een leuk uitstapje voor het hele gezin. Ben je meer toe aan een ontspannen winkeltripje? Ga dan naar Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. Ook hier ben je binnen 20 minuten rijden. Daarnaast kun je het hele jaar door genieten van de mooie natuur in de omgeving en diverse wateractiviteiten. Meer tips voor leuke activiteiten? Lees onderstaand artikel!

Meer lezen

4. Comfortabele en duurzame nieuwbouwwoning

Ben jij klaar voor de toekomst? In ’t Luweland woon je niet alleen in een groene omgeving wat veel voordelen met zich mee brengt, maar ook in een volledig duurzame nieuwbouwwoning. Gasaansluitingen zijn er niet. Warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen wel. Hier woon je in een comfortabele woning voorzien van de nieuwste technieken. De eerste jaren heb je zelf geen omkijken naar het onderhoud, wat een luxe.

image alt

5. Centrale ligging in Nederland

Moet jij voor je werk veel de weg op? Bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht of Zwolle? Vanuit Swifterbant is het maximaal een uur rijden naar deze plaatsen. Zwolle bereik je zelfs al binnen een half uur. Je woont hier dus op een zeer centrale locatie waarbij grote steden goed te bereiken zijn. En het mooiste van alles? Na een dag vol drukte, kom je thuis in een oase van rust in ’t Luweland. Het beste van twee werelden!

Wonen in ‘t Luweland

Wil jij ook hier je woondromen uit laten komen? Meld je dan nu alvast aan onderaan deze pagina. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van dit project. Schrijf je in en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de woningen.

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning 't Luweland