20 juni 2024

De start verkoop datum van In de Luwte fase 1a en 1b is bekend!

Zet alvast donderdag 20 juni om 12:00 uur in je agenda want dan start de online verkoop van de woningen in In de Luwte fase 1a en 1b. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jouw voorkeur heeft? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op 20 juni in de ochtend een nieuwsbrief met de link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden en technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan

Financiële check

11 juni '24

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerden op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Tot maandag 1 juli 12:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op dinsdag 2 juli in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Wil je meer weten over het kopen van een woning in 't Luweland en de toewijzing? Lees hier meer!

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw winkelwagentje in je Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan maximaal 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Kom ook naar: Lekker Luweland

In Swifterbant komt de gloednieuwe wijk ʻt Luweland waar je alle vrijheid en ruimte hebt om jouw woondromen uit te laten komen. Kom 15 juni van 11:00 uur tot 15:00 uur naar deze speciale dag (gratis entree) op de nieuwbouwlocatie aan de Biddingweg en ervaar zelf, op de plek waar het allemaal gaat gebeuren, hoe het is om te wonen en leven in ʻt Luweland. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Meer weten? Lees dan verder!

Kom naar Lekker Luweland
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk alle bouwnummers