Levensloopwoning #207

€ 355.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Gelijkvloers en zorgeloos wonen, maar ook de ruimte hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? Dan is dit misschien wel jullie nieuwe thuis. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op je eigen voortuin. Fijn he? Hier hoef je niet meer weg!


Let op: deze woning heeft een antispeculatiebeding en zelfbewoningsplicht, maar heeft geen verdere aanvullende voorwaarden.

Binnenkort in verkoop

Levensloopwoning #207

€ 355.000
ca. 106 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 60 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Er zijn geen verdere aanvullende voorwaarden van toepassing.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod