Starterswoning tussen #235

€ 245.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Ontdek deze charmante tussenwoning – perfect voor starters en ideaal om je woondromen waar te maken! Met een praktische woonoppervlakte van ongeveer 70 m2 en een zonnige tuin op het zuidoosten, biedt dit huis het complete pakket in compact formaat. Of je nu alleen bent of samen met je partner op zoek gaat naar jullie eerste eigen thuis, deze woning biedt alle mogelijkheden om er een gezellig thuis van te maken.

Binnenkort in verkoop

Starterswoning tussen #235

€ 245.000
ca. 77 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 65 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen van onder de €435.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht van 5 jaar opgenomen in de koopcontracten. Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding van 5 jaar opgenomen.


Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Alternatief aanbod